Een feestje vier je nooit alleen! En daarom werkt FeSi ook veel samen met andere locale bedrijven om jouw fesi nog verder compleet te maken. Locale, eerlijke producten, daar gaat FeSi namelijk voor! Wil je ook samenwerken? Neem dan contact op.

Zuivere koffie

(H)eerlijke koffie op locatie van Zuivere Koffie! Een foodtruck of bakfiets op jouw feestlocatie waarbij veel aandacht besteed wordt aan zo veel mogelijk Fairtrade & biologische producten. Met behulp van een professionele 2-groeps espressomachine en een grind-on-demand koffiemolen, voor extra verse koffie, serveer je de beste koffie en thee voor je gasten! FeSi kan de koffiekar bedienen of een barista inhuren.

Booij Kaasmakers

Bij kaasboerderij Booij in Streefkerk vind je echt de allerlekkerste kazen. FeSi gaat er graag heen om kazen in te kopen voor partijen. Want een goed stukje kaas is een must voor een goede borrel, of lekker als dessert. Kijk eens op hun website, daar vind je hoe de kazen worden gemaakt en tevens een webshop!

Graan & Zo

Voor het bakken van taarten en andere baksels voor partijen maak ik gebruik van de ambachtelijke en duurzame producten uit de winkel van Graan & Zo in Oud-Alblas. Je kunt daar terecht voor gemalen volkorenmeel, andere meelsoorten, bakmixen, pannenkoekmeel, muesli’s, vlokken en ga zo maar door. Het uitgangspunt van al deze producten is maaksels creëren met de richtlijnen van onze Schepper.