Lees ervaringen van onze klanten!

Om al een beetje te kunnen ervaren hoe je eigen FeSi zal zijn kun je ervaring lezen van feestjes die FeSi eerder verzorgde. Van bedrijfsborrel tot thuisdiner tot bruiloft, je leest het hier allemaal!

FeSi_40jaargetrouwd
FeSi_25jr

Familie Baars
“Margaretha heeft voor ons een lunch en tapasdiner verzorgd bij ons thuis. Het was super! De reacties van onze gasten waren allemaal zeer positief. Alle lof voor Margaretha die zonder stress ons het één na het andere heerlijke en verrassende gerechtje presenteerde.”

Vanuit ProMissie bedrijfsoverdracht worden met enige regelmaat netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Hierbij is Margaretha inmiddels ons centrale aanspreekpunt voor de organisatie van de catering. Met haar creativiteit, dienstbaarheid en flexibiliteit weet zij ons steeds weer te verrassen met heerlijke dingen waarbij onze relaties verwend mogen worden. Steevast horen we van hen ook terug dat het bijzonder en heerlijk was.
Een gouden greep en combinatie. Zo verzorgde zij o.a. de netwerkbijeenkomst bij Aldowa, de bouwer van o.a. de Markthal in Rotterdam.

Nick en Rebecca over hun bruiloft
”Super genoten van de heerlijke lunch! Alles versieringen zagen er ook prachtig uit. Wij hebben heel de lunch uit handen gegeven en daar geen seconde spijt van gehad. Het was gewoon echt een feestje!”

test_FeSi_foto_8